Content: Tekst & Beeld

Content is een breed begrip en kun je op meerdere manieren invullen. Social media, nieuwsbrieven, website teksten, blogs, e-books, foto's, noem maar op. Content heeft verschillende functies en doeleinden. Een online business draait dan ook op goede content. De content dient echt waardevol te zijn voor je doelgroep, anders loopt je doelgroep al snel weer weg en gaat hij of zij naar de concurrent. 

Wat levert goede content op?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Je kunt laten zien wat je expertise is
  • Je kunt je onderscheiden van je concurrenten
  • Waardevolle content levert vertrouwen op bij je doelgroep
  • Meer leads en verkopen

Wat kan content voor jou doen?

Om je doelgroep te bereiken zijn de juiste woorden gebruiken een must. De juiste tone of voice zorgt er uiteindelijk voor dat klanten bij je gaan kopen. Het mooiste is dan nog dat je content op al je platformen zich gaat versterken samen. Het lijkt allemaal simpel en zo gedaan, maar er gaat heel veel tijd in zitten. Ben je het zat om hier zelf mee bezig te zijn? Dan kun je het aan ons uitbesteden, dan gaan we je helpen!

Tekst

E-books

Een e-book is de perfecte weggever op je website om je e-maillijst te laten groeien. Ook kun je je expertise laten zien aan je doelgroep door waardevolle content te leveren in het e-book.


Blogs

Blogs zijn ideaal om kennis te delen met de bezoekers van je website en je expertise te laten zien. Echter dienen blogs ook nog voor een betere vindbaarheid in Google. Twee vliegen in 1 klap dus.

 

Website teksten

Een goede website zorgt ervoor dat de bezoeker een klant wordt. Daarvoor is de juiste tone of voice nodig. Ook wil je natuurlijk dat je teksten SEO proof zijn, zodat je goed gevonden kunt worden.


Nieuwsbrieven

Om op te vallen tussen de honderden nieuwsbrieven die mensen krijgen, is het belangrijk om uniek te zijn. Het is een unieke kans om direct te communiceren met je (potentiële) klanten.


Beeld

Beeld is heel belangrijk op je website, social media en andere media uitingen. Wij werken samen met een fotograaf die jou en jouw bedrijf goed in beeld kan brengen. Voor de fotoshoot bespreken we samen wat jou wensen zijn en daar gaat de fotograaf mee aan de slag. Ze maakt een serie foto's die je direct kunt gebruiken. 

De mogelijkheden bespreken?

Dat kan! Neem contact met ons op en dan nemen we samen jouw wensen door. Daarna gaan wij aan de slag en kun jij je focussen op wat anders.