Online Programma: Level Up Je Social Media & Marketing

HELAAS IS LEVEL UP JE SOCIAL MEDIA GESLOTEN, WE ZITTEN VOL. OP 6 SEPTEMBER 2021 START ER EEN NIEUWE RONDE, ZET JEZELF OP DE WACHTLIJST DOOR OP DE ORANJE KNOP TE DRUKKEN.


In 10 weken  een succesvolle (online) business bouwen. Wil jij ook graag meer verkoop uit je website en social media halen, dan hebben wij een succes formule die werkt! In deze modules delen wij onze eigen social media strategie, zodat je ook met weinig volgers meer sales kunt behalen en hoe jij jezelf kunt neer zetten als dé expert in jouw vakgebied.

Level Up Je Social Media is hét enige programma wat je nodig hebt om snel betalende klanten te krijgen voor je business. 
No opt-in form has been selected
master your marketing moves
De afgelopen 3 jaar zijn wij naar het Social Media World Summit in San Diego geweest. Ook in maart 2021 wilde wij weer gaan, alleen ging dat door Corora helaas niet door. Wel hebben we de Social Media Marketing World Summit online gevolgd. We hebben wederom allerlei workshops gevolgd van verschillende Internationale social media specialisten en die informatie en laatste trends willen we met je delen in onze 10 modules!

Zelf zijn wij al heel erg actief bezig met onze marketing en social media. Toch is het altijd goed om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Zeker omdat de kanalen constant veranderen en je echt up-to-date moet blijven met je kennis.

Wij vonden het eerst ook spannend om op social media te gaan posten en zichtbaar te zijn. Ook wij moesten over een drempel stappen om video in te zetten, maar we hebben het toch gedaan! En daar hebben we met alle info van de Social Media World Summit grote stappen in gemaakt en de vruchten daarvan geplukt! Je begrijpt dat heeft ons geen windeieren gelegd! We hebben afgelopen 2 jaar elk jaar onze omzet verdubbeld door onze social media slim in te zetten.

Je bent misschien zelf al een tijdje bezig op social media, maar toch loop je tegen problemen aan. Je krijgt niet genoeg volgers, er is weinig tot geen interactie, weinig sales, je weet geen content te bedenken en je vind het moeilijk om zelf voor de camera te staan. Je doet heel veel ad hoc.... en dat werkt gewoon weg niet.

Wij gaan je 6 maanden begeleiden en in 10 modules helpen om op een eenvoudige en simpele manier, beter jouw social media in te zetten om meer betalende klanten te krijgen en zo meer een bloeiende business te krijgen.

Het kan dus echt zoveel makkelijker en simpeler! Belangrijkste is: doe het consequent! Want dat werkt!

Wat wij kunnen, kun jij zeker ook!

Social media en (online) marketing zijn niet meer weg te denken in je bedrijf. Bijna iedere ondernemer doet er dan ook wel ‘iets’ mee. Maar hoe vergroot jij je naamsbekendheid, pas jij je je branding toe, hoe ben je meer zichtbaar en hoe zorg je voor meer bereik? Hoe krijg je interactie met je doelgroep en hoe zorg je ervoor dat je boodschap overkomt bij de juiste doelgroep? Samen gaan we AAN jouw bedrijf werken! Werken aan meer zichtbaarheid! Hoe kun je nu klanten verleiden om jouw product / dienst aan te kopen. Wij gaan het je vertellen in de 10 modules van Level Up je Marketing & Social Media.


VOEL JIJ JE OOK ZO?

 • Je besteedt heel veel tijd aan social media, maar er komt (bijna) niks uit!
 • Je weet niet welke content je kunt gebruiken in je social media en communicatie en wat gebruik je in welke fase?
 • Marketing en Social Media kun je (nog) beter inzetten, maar hoe dan? Waar zou je kunnen starten en wat speelt er in 2021?
 • Video inzetten is best spannend en lastig voor veel ondernemers, maar je weet wel dat het nodig is, waar te starten en hoe?
 • Je hebt geen idee welk script je kunt aanhouden voor een goede video? Wat is een goede video die converteert tot verkoop?
 • Je weet niet goed hoe je klanten kunt vasthouden op je website? 
 • Je hebt minder dan 2% conversie op je site en dat zou je graag willen verhogen! Maar hoe dan?
 • Je weet weinig tot niets van Facebook en Instagram adverteren? Maar je zou dat wel graag willen inzetten in je bedrijf. 
 • Je gebruikt Youtube en Pinterest niet voor je business, maar wil dat wel gaan inzetten!
 • Je zou graag je content willen hergebruiken, maar hoe pak je dat aan? Je hebt echt geen idee, waar te starten?
 • Je hebt geen content planning en zou dat graag willen neerzetten! Waar moet je beginnen?

''Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden.''

Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


Mijn doelen werden helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.''


Marijke Vos - 

Marijkes Wereld

''Francina en Daisy inspireren en motiveren mij, maar houden mij ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. Daar houd ik van. Ik wil namelijk groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het traject ben bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''

Sandra van der Meulen

Sandrinos Fotografie

Wat is Level Up Je Social Media

en wat kun je verwachten?

Level Up Je Social Media is een online programma waarin we aan de slag gaan met jouw social media en online marketing.

Wat krijg je allemaal als je meedoet:

 • 10 modules met videolessen, werkboeken en opdrachten. Je leert elke week weer een onderdeel hoe jij succesvolle jouw social media kunt inzetten. Jij gaat DOEN en je zal naast alle informatie die je krijgt het ook direct gaan implementeren.
 • 10x een groep coachingsessie via Zoom (totaal dus 10 sessies) op dinsdag van 13-14 uur. In deze sessies beantwoorden we al jouw vragen die je mij toestuurt.
 • Alle sessies worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken. Kun je er een keer niet bij zijn, geen nood. We behandelen de vragen die je ons toestuurt.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken
 • Ook kun jij al je vragen stellen in onze Level Up Je Social Media Community, binnen 24 uur krijg je nog antwoord
 • Contacten leggen met like minded ondernemers en aan elkaar optrekken
 • In deze uitdagende tijd, positief werken AAN je marketing onder begeleiding van Business Mentor Francina van den Berg & Online Marketing Builder Daisy Mulders

''De samenwerking met Francina en Daisy brengt mijn werk op nieuwe vlakken wat mij in m’n eentje nooit zou lukken. Nieuwe inzichten, kennis en acties om mijn zichtbaarheid te verbeteren. Er wordt met me meegedacht en afgestemd, er is veel kennis uit de praktijk aanwezig en dan het wonder: geen geleuter, maar direct handelen! Er wordt gelijk doorgepakt en in daden omgezet. Veel dank daarvoor.''

Peter van Berckel

Voeding & Fermentatie

''Ik heb Daisy en Francina ingezet om mijn webshop te maken. Het is een enorme taak om dat zelf te doen en ik ben helemaal niet technisch. Ze zijn vanaf het begin betrokken bij het opzetten van mijn fashion label en denken met alles goed mee. Zo heb ik samen met Daisy mijn idee besproken over de webshop en is zij ermee aan de slag gegaan. Het is prettig samenwerken om we daardoor vaak op 1 lijn zitten. 

Arzu Celik - PURA Business Fashion

''Al ruim een jaar maak ik gebruik van de diensten van Daisy, eigenlijk al sinds mijn 1 op 1 coaching van Francina. Daisy heeft voor mij zoveel werk uit handen genomen op het gebied van mijn website opnieuw inrichten en SEO proof maken tot social media zodat ik me kan focussen op de dingen waar ik wel goed in ben. Toen er financieel meer ruimte kwam in mijn bedrijf heb ik gekozen om zoveel mogelijk uit handen te geven aan Daisy. Daisy denkt altijd mee, is heel erg oplossingsgericht en werkt heel erg snel. Ik kan het echt iedereen aanraden!!''

Dafna Suskind - Mesoloog Amsterdam

De nieuwe groep zal starten op 6 september 2021. Zet jezelf op de wachtlijst,
zodat jij als EERSTE een exclusieve  aanbieding ontvangt. 

Met extra bonussen en een grote korting! 

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Wat gaan we doen bij Level Up Je Social Media?

In 10 modules leer je alles over hoe je social media & marketing succesvol in kunt zetten voor je business.
Level Up Je Social Media is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk
een succesvolle online-business neer te zetten.


We leren je, hoe je klanten kunt aantrekken via een salesfunnel op Instagram zonder advertenties in te zetten en hoe jij video kunt inzetten voor je business. We vertellen we je hoe jij gemakkelijk content kunt maken voor je social media & dat zelfs kunt hergebruiken, hoe jij je eigen podcast opzet en hoe je die ook kunt gebruiken als een Youtube video, hoe jij converterende teksten kunt schrijven die je op LinkedIn kunt inzetten om klanten te krijgen (LinkedIn wordt veel vergeten), hoe jij kunt adverteren op social media. 

Hoe krijg je meer verbinding met je klanten die daardoor makkelijker met je connecten en daardoor kopen.

Dit zijn alle modules van Level Up Je Social Media:

MODULE 1:

VIDEO'S MAKEN DIE KLANTEN AANTREKT EN KUNT OMZETTEN IN BETALENDE KLANTEN,
HOE DOE JE DAT EN WAT HEB JE NODIG?

MODULE 2:

EEN VIDEO STRATEGIE OPZETTEN IN DE GEHELE KLANTENREIS VAN JE BEDRIJF

MODULE 3:

HOE KAN IK CONSEQUENT EN DAGELIJKS  ZICHTBAAR ZIJN ZONDER ELKE DAG UREN MET CONTENT BEZIG TE ZIJN

MODULE 4:

HOE MAAK JE STERKE CONTENT DIE KLANTEN AANTREKT EN BETALENDE KLANTEN GENEREERT

MODULE 5:

PINTEREST INZETTEN VOOR MEER ZICHTBAARHEID EN VINDBAARHEID

MODULE 6:

LINKEDIN INZETTEN OM KLANTEN AAN TE TREKKEN EN TE CONVERTEREN TOT BETALENDE KLANT

MODULE 7:

VIDEO STRATEGIE OPZETTEN
VOOR INSTAGRAM, INSTA LIVE,
IGTV & REELS

MODULE 8:

HOE ZET JIJ JE EIGEN PODCAST OP EN KRIJG JE AMBASSADEURS

MODULE 9:

HOE CREËER JE EEN SALESFUNNEL DIE KLANTEN OPLEVERT ZONDER ADS IN INSTAGRAM

MODULE 10:

HET NIEUWE ADVERTEREN OP FACEBOOK & INSTAGRAM

Voor wie is dit online programma?

Dit programma is voor creatieve ondernemers die echt stappen willen maken, die er klaar voor zijn om klanten te krijgen via hun marketing en social media. Ondernemers die  nuchter zijn, out of the box willen denken, maar niet weten hoe 🤷🏼‍♀️.

Dit programma is voor jou als jij graag wilt leren hoe jij je social media & online marketing kunt inzetten op een niet conventionele manier.
Je vindt het moeilijk om online zichtbaar te zijn en weet niet goed hoe jij klanten kunt werven, maar jij wilt er ook meer commercieel mee aan de slag.


Deze training is helemaal voor jou als:

 • Je heel veel tijd besteedt aan social media, maar er komt (bijna) niks tot heel weinig uit!
 • Je gelooft dat je contact en verbinding kunt maken met je klanten via social media.
 • Je niet niet welke content je kunt gebruiken, in welke fase van je bedrijf, je bent zoekende, wat als eerste?
 • Je naamsbekendheid wilt opbouwen met je bedrijf, maar het lukt je nog niet op de manier die je nu hebt ingezet.
 • Je jouw doelgroep wilt bereiken zodat ze jouw bedrijf online ontdekken en je ze kunt omzetten tot betalende klant
 • Je graag jouw Marketing en Social Media nog beter wilt inzetten, maar hoe dan, je hebt geen idee?
 • Je video inzetten spannend en lastig vindt, maar je weet wel dat het nodig is, maar waar moet je starten en hoe dan?
 • Je geen idee hebt welk script je kunt aanhouden voor een goede video? 
 • Je weinig tot niets weet van Facebook en Instagram adverteren
 • Je Youtube en Pinterest nog niet gebruikt voor je business, maar dat wel wil gaan inzetten, zodat je meer zichtbaar bent!
 • Je zou graag je content willen hergebruiken, maar hoe pak je dat aan, welke regels gelden voor welk platform?
 • Je geen content planning hebt, want je hebt geen idee wat je zou kunnen posten en dat zou je graag willen neerzetten, want dat geeft meer rust en overzicht!


Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Hiervoor wil ik echt gaan dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!
Geef jezelf direct op!


Wat ga je bereiken met 
Level Up Je Social Media

Dit programma en wij zet je aan tot DOEN, we gaan samen aan de slag met je online strategie en werken AAN je bedrijf. En we gaan niet meer wachten, blijven hangen en niet meer tutten. JA we gaan het echt direct doen. We kunnen in ons bedrijf steeds aan de knoppen blijven draaien om steeds succesvoller te worden.

In 6 maanden gaan we je een online zichtbaarheids- strategie opzetten en ben jij een kei in het inzetten van social media. Je krijgt alle informatie en kennis die je nodig hebt om je talenten als ondernemer in rap tempo te ontwikkelen. We vertellen je op een gemakkelijke manier hoe je het kunt aanpakken.

Wij hebben al ontzettend veel social media trainingen gevolgd en die kennis gaan we jou leren in deze 10 weken, in 10 modules. Die kennis veranderd binnen no-time en dus willen wij je behoeden voor het maken van fouten die heel veel ander ondernemers maken die zomaar wat doen op social media, zonder kennis en zonder strategie.

Wordt direct succesvol! Jij hoeft niet jarenlang zaken zelf uit te vinden, te vallen en opstaan en weer alles bijeenrapen en doorgaan. Gefrustreerd, maar blijven doorzetten. Je kunt direct een start maken met je business en met mijn bewezen online strategie succes hebben. Wij delen onze succesvolle marketing & social media strategie in deze 10 modules. Wat voor ons werkt, werkt ook voor jou!

Resultaat na het volgen van Level Up Je Social Media

 • Jij hebt een video strategie en weet je moet doen in 2021 en je weet wat voor soort video's je kunt inzetten in je klantenreis
 • Jij hebt persoonlijke video script, zodat je gemakkelijk goede video's kunt op nemen en dezelfde dag nog kunt inzetten om klanten te werven
 • Jij weet welke video's, je kunt maken en wanneer je ze kunt inzetten op welk moment in je funnel
 • Je weet hoe je video kunt inzetten op Instagram zodat je meer zichtbaarheid krijgt door de juiste video strategie in te zetten
 • Jij weet welke acties je gaat nemen de aankomende 6 maanden en hoe jij dat kunt inzetten op al je social media kanalen en in je online marketing en zichtbaarheid
 • 2021 wordt jouw jaar, hoe meer consequent zichtbaar jij bent hoe meer potentiële klanten je zien, hoe meer verbinding je kunt maken en jij je dienst of product kunt aanbieden
 • Door goede commerciële content te maken die je in verbinding brengt je klant, kom je ook meer in gesprek met je potentiële klant en heb je meer kansen om ze te converteren tot betalende klant.
 • Jij weet na dit online programma, hoe je Ad's kunt maken op Facebook en Instagram.
 • Jij kunt actief je content nog meer onder de aandacht brengen bij de juiste "target audience" door heel specifiek te zijn.
 • Je weet welke strategie werkt op Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest en Facebook.
 • Je weet hoe je een Podcast kunt opzetten waardoor je meer. Ambassadeurs krijgt voor je business.
 • Je weet hoe jij je Podcast, direct in video en blog kunt inzetten zo maak je in 1x content en heb je meer tijd over voor je klanten

Francina van den Berg

Business en Strategie Builder voor ondernemers

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet voor je bedrijf en hoeveel klanten dat kan opleveren. Vandaar dat marketing en social media een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben en klanten aan te trekken. Mijn oude bedrijf was een W&S bureau en dat heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen.
Maar liet me ook inzien dat zichtbaar zijn voor je klanten een must is om als expert gezien te worden. Door consequent zichtbaar te zijn heb ik een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Die kennis zet ik nu in om andere ondernemers te helpen om een succesvol business te krijgen. Ik ben zelf een extreme doorzetter en houdt van bouwen van goed lopende businesses.

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie Builder

Ik ben Daisy Mulders en 3 jaar onderdeel van Master Your Business Moves. Ik weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
Speciaal voor onze klanten hebben we; Master Your Marketing Moves. Zo help ik heel veel klanten met hun website en hun online marketing & social media.
Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met een 30-tal ondernemers.
Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Op 6 september 2021 zal er een nieuwe groep starten. Zet jezelf op de wachtlijst,
zodat jij als EERSTE een exclusieve  aanbieding ontvangt. 

Met extra bonussen en een grote korting! 

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us