Online Cursussen

Deze do it yourself cursussen kun je zelf volgen in je eigen tijd. 

Level Up je Social Media

De laatste informatie die wij uit San Diego hebben meegenomen van de Social Media Marketing World Summit 2020. Word een echte Marketing & Social Media Expert met deze nieuwe tips!

Meer klanten via Google

Is het voor jou ook tijd om meer klanten te krijgen via Google en ben je op zoek naar een makkelijke SEO cursus. Dan is deze online training ‘Meer klanten via Google’ wat voor jou!
meer leren over google analytics

Google Analytics

Wil jij ook alle ins-en-outs weten over Google Analytics? Weten waar je alle belangrijke informatie kunt vinden? Hoe je deze informatie kunt lezen? En wat je er mee kunt doen? Doe mee aan de training.
wie is mijn ideale klant

Vind je Ideale Klant

In deze online training aan we op zoek naar de Ideale Klant. Als je weet wie je ideale klant is dan vallen alle kwartjes op een plek en ga je gerichter te werk.
uurtarief berekenen

Bereken je Uurtarief

In deze training gaan we het hebben over uurprijs en Acquisitie, we gaan werken aan praktische zaken zodat jij meer geld gaat verdienen dit jaar!
Unleash The Power Tony Robbins

Unleash The Power

In deze online training gaan we aan de slag met jouw mindset! Ik ga de tips en tricks met je delen die ik in Londen bij Tony Robbins heb opgedaan.

Op zoek naar iets specifieks?