Ons team

Wij zijn Master Your Marketing Moves

Wij helpen ondernemers met online marketing door ze te begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf. Ben jij een ondernemer, zzp-er, consultant, coach, trainer, freelancer of interimmer? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij ondersteunen jou om je business te laten groeien naar het volgende level. Ons doel is jou als ondernemers volledig te ontzorgen en persoonlijk te begeleiden naar jouw droomdoelen. We geven je inzichten hoe jij verder kunt groeien als persoon, ondernemer en met je bedrijf. Wij kunnen  alles wat betreft online marketing uit handen nemen, waardoor kun jij je volledig focussen op jouw bedrijf en op jouw expertise. 

Meer zichtbaarheid, meer verbinding, meer klanten!

Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt voor agencies, influencers en andere bedrijven om hen meer zichtbaarheid te geven en met succes!

Online zichtbaarheid verbindt, is persoonlijk en klanten willen weten wat hun favoriete merk of bedrijf aan het doen is, dit is precies wat wij uit handen nemen voor onze klanten.

Master Your Marketing Moves heeft een aantal voordelen voor mensen die regelmatig meer online social media meer willen plaatsen en hierdoor meer zichtbaar zijn voor hun (potentiële) gasten / klanten.

En meer verbinding willen met hun gasten / klanten. Verbinden leidt tot meer zichtbaarheid, meer flow van leads. Door actief met je online marketing aan de slag te zijn, ben constant onder de aandacht bij je gasten / klanten.

Ons team

Francina van den Berg

Business Strategie en

Online Marketing Coach

Daisy Mulders

Online Marketing, Communicatie &

Social Media

Stefanie van Pelt

SEO & Instagram specialist

Social Media Ads

Ninette Moorman

Fotograaf

Jamie Bruggink

Content Creator

Isis Slinger

Content Creator

Onze diensten

Websites & Webshops

Social Media Beheer

Social Advertising

E-mailmarketing

Content & Tekst

''De samenwerking met Francina en Daisy brengt mijn werk op nieuwe vlakken wat mij in m’n eentje nooit zou lukken. Nieuwe inzichten, kennis en acties om mijn zichtbaarheid te verbeteren. Er wordt met me meegedacht en afgestemd, er is veel kennis uit de praktijk aanwezig en dan het wonder: geen geleuter, maar direct handelen! Er wordt gelijk doorgepakt en in daden omgezet. Veel dank daarvoor.''

Peter van Berckel

Voeding & Fermentatie

''Waar zou ik zijn zonder Daisy? Zij heeft zoveel kennis van marketing en social media. Ze kan je heel snel helpen met juist die dingen waar je als ondernemer vaak niet aan toekomt of waar je te weinig van weet. Ze heeft voor mij een hele salesfunnel opgezet, die het ontzettend goed doet op social media. Daisy reageert altijd heel snel en legt alles helder uit. Mijn bedrijf is meer zichtbaar nu mede dankzij Daisy.''

Sandra van der Meulen

Sandrinos Fotografie

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw business kunnen betekenen? Laten we dan online kennismaken. We plannen een zoom afspraak in en bespreken de mogelijkheden.