Je business laten groeien met Social Advertising!

Met advertenties kun je nieuwe potentiële klanten bereiken. Mits je de advertenties natuurlijk goed instelt. Wil je dat ook? Dan ben je op de juiste plek! Social media zijn een bron voor nieuwe leads, website bezoekers en klanten. Door te adverteren verhoog je je naamsbekendheid en laat je potentiële klanten kennis met je maken. Dit kun je op vele verschillende manieren doen.

Heb je hulp nodig bij het adverteren via Facebook en Instagram? Dan kunnen wij je helpen!

Dit is wat we doen:

Adverteren op Facebook

Adverteren op Instagram

social advertising

Wat levert Social Advertising op?

  • Meer bezoekers naar jouw website 
  • Je kunt je doelgroep goed targetten
  • Online adverteren is makkelijk meetbaar
  • Je kunt je op deze manier onderscheiden van je concurrenten
  • Je kunt laten zien waar je goed in bent
  • Vertrouwen bij je doelgroep
  • Meer leads en verkopen

Je social advertising uitbesteden aan Master Your Marketing Moves

Adverteren lijkt zo simpel, maar een advertentie maken, aanzetten en laten draaien heeft echt wel wat kennis en ervaring nodig. Doelgroepen bepalen, de juiste tone of voice die jouw ideale klant aanspreekt, de advertentie instellen en het budget bepalen. Al deze zaken zijn cruciaal. Hoe tof zou het zijn als jij jouw social advertising kunt uitbesteden, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise en dat je advertenties door iemand anders gemaakt en aangezet worden?

Dit is wat we jou kunnen bieden:

Technische inrichting

Die technische zaken wil jij je niet mee bezig houden. Wij zorgen ervoor dat alles goed staat ingesteld. Denk aan: je bedrijfsmanager, de advertentieaccounts, je Facebook Pixel en de juiste doelgroepen.

Advertentieteksten en afbeelding

Een goede pakkende tekst die opvalt in de tijdlijn of stories van iemand. Dat heb je nodig! Het is belangrijk dat de doelgroep aangesproken wordt en het ze over de streep trekt. Wij zorgen daarvoor!

Rapporteren en adviseren

Wekelijks houden we je op de hoogte over de resultaten van je advertenties. We kijken samen naar de vervolgstappen en zullen je daarna adviseren wat je het beste kunt doen. 

Optimaliseren

Na het aanmaken van je advertenties dan monitoren we ze ook. Aan de hand van de resultaten kijken we wat nog beter kan. Testen we nieuwe teksten, afbeeldingen of doelgroepen? Alles in overleg met jou!

Social Advertising uitbesteden?

Ben je het zat om uren lang bezig te zijn aan je social advertenties? Besteed het dan uit! Alles wordt technisch voor je ingesteld en de advertenties worden gemaakt en gemonitord. Dan kun jij je focussen op jouw expertise!