social media marketing

Social Media uitbesteden?

 Van likes naar leads. En van leads naar blije klanten en echte fans.

Social media is HOT!

Social media is hot en happening en zijn niet meer weg te denken. De impact ervan is waanzinnig groot. Maar, enkel een goed doordacht en ingericht kanaal kun je voor je laten werken. En daar moet je de juiste trucjes voor kennen. De juiste teksten kunnen schrijven en de mooiste foto’s kunnen maken. Wij kunnen je daarbij helpen.

null

null

Meer succes uit social media!

Zeker voor bedrijven is social media mega interessant. Je kunt je volgers en fans laten groeien om vervolgens van die volgers en fans klanten te maken. Echter neemt social media veel tijd in beslag. Veel ondernemers vinden die tijd maar niet. Daarom kunnen wij jouw social media uit handen nemen. Jij kunt daardoor doen waar je goed in bent, je klanten blij maken met jouw expertise en delegeren wat teveel tijd en energie kost. Delegeren is een vak apart, maar dat is wat je gaat doen. Dat draagt bij aan je focus en focus heb je nodig om je succes en omzet te kunnen vergroten.


Geef ons de touwtjes in handen en wij dragen dan de zorg voor jouw social media. Van strategie tot uitvoer en bijsturing. Zodat wij van je likes leads kunnen maken. En jij van je leads blije klanten en echte fans. 

null

null

Social Media uitbesteden

Nemen wij jouw social media in beheer, dan betekent dit dat wij er zorg voor dragen dat jouw product, beleving of expert status ook online zichtbaar wordt. Al onze social media beheer abonnementen zijn zo ingericht dat jij geen omkijken meer hebt naar de planning, teksten en fotografie. 


Ieder product of bedrijf heeft een eigen uitstraling en DNA. Je wilt op social media opvallen en eruit springen. Daarom voeren we bij de start van onze samenwerking een creatieve strategiesessie uit om je doelgroep, de frequentie van het posten, de stijl van het fotograferen, thema’s en de tone of voice te bepalen. Waardoor jij niet zoals alle andere bent en een eigen identiteit op social media gaat ontwikkelen.


Na de strategiesessie gaan we aan de slag. We starten met de fotoshoot. Deze vindt eenmaal in de drie maanden plaats en wordt per kwartaal zo ingericht dat we fotograferen naar het thema die passend is bij de strategie. De thema’s bespreken we tijdens de strategiesessie. Na de fotoshoot gaan wij aan de slag met de social media teksten. Het resultaat van de teksten en foto’s verwerken we vervolgens in een contentkalender en plannen we direct na jouw akkoord in. In principe houden we ons altijd aan het plan. Maar, social media ontwikkeld zich zo snel, dat er soms last-minute wijzigingen kunnen plaatsvinden. En dat is geen probleem, actualiteit gaat altijd voor!

Wat onze klanten zeggen

Wat een genot om met Master Your Marketing Moves marketing team samen te werken! MYMM regelt voor mij iedere week weer alle social media, maken alle posts en plannen ze in zodat alles op tijd dagelijks gepubliceerd wordt. Ik hoef daar helemaal niet naar om te kijken, ze nemen de taken serieus en zijn altijd snel en professional. Toppers!!
Peter de Kok

Fashion Solution

Master Your Marketing Moves is een zeer professionele organisatie met uitgebreide en up-to-date kennis betreffende de social media en hoe traffic naar je website te krijgen. Ze nemen het gehele pakket uit handen, waardoor je als ondernemer je kunt bezighouden met je klanten.

Enrico van Wanrooij

GustoNL & Momenti Cadeau

" Ik heb Daisy en Francina ingezet voor mijn socialmedia uitingen omdat ik besef dat het een enorme taak is om het zelf te doen.

Alles moet kloppen en door het uit handen te geven weet ik dat het goed komt met al de expertise die zij hierin hebben.

Daarbij is het dat zij van begin af aan betrokken zijn bij het opzetten van mijn label waardoor het voor mij heel fijn en prettig samenwerken is omdat we hierdoor vaak op één lijn zitten

Arzu Celik

PURA Business Fashion

null

null

Wij helpen jou meer zichtbaar te worden met je bedrijf!

Basis

πŸ’₯ Creatieve Strategiesessie

πŸ’₯ Contentkalender met de posts

πŸ’₯ 2 posts per week

πŸ’₯ We schrijven de social media teksten. 

πŸ’₯ Fotoshoot per drie maanden

πŸ’₯ Preview en correctieronde

πŸ’₯ We plannen de berichten voor je in

Plus

πŸ’₯ Creatieve Strategiesessie

πŸ’₯ Contentkalender met de posts

πŸ’₯ 3 posts per week

πŸ’₯ We schrijven de social media teksten 

πŸ’₯ Fotoshoot per drie maanden

πŸ’₯ Preview en correctieronde

πŸ’₯ We plannen de berichten voor je in

Compleet

πŸ’₯ Creatieve Strategiesessie

πŸ’₯ Contentkalender met de posts

πŸ’₯ 5 posts per week

πŸ’₯ We schrijven de social media teksten. 

πŸ’₯ Fotoshoot per drie maanden

πŸ’₯ Preview en correctieronde

πŸ’₯ We plannen de  berichten voor je in