Vormgeving van on- en offline producten

Vind je het lastig om de opmaak van je online producten zelf te doen? Geen probleem, laat ons jou helpen met vormgeven! Jij levert de input voor het product en wij zorgen ervoor dat je product er professioneel uit komt te zien. Een goede vormgeving is niet alleen leuk voor het oog, maar straalt ook nog eens professionaliteit uit. 


Van e-books, gedrukte communicatie, flyers, posters, social media posts tot volledige online trainingen. Bij ons kun je terecht voor jouw vormgeving. 

Een greep uit onze gemaakte designs

Wat kunnen wij onder andere voor je doen?

Hieronder sommen we een aantal mogelijkheden op wat wij voor je kunnen vormgeven. Mocht er iets niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We kunnen de mogelijkheden samen bespreken. Dan maken we samen een plan! 

E-books

E-books zijn zeer geschikt om e-mail adressen te verzamelen voor je e-maillijst. Een e-book is eigenlijk een eerste kennismaking van een potentiële klant, waarde en informatie geven kan daarom geen kwaad. Des te interessanter de waarde, des te sneller ze op jouw upsell in gaan


Online Cursussen/Trainingen

Online trainingen en cursussen kunnen jouw klanten zelf in hun eigen tijd volgen. Bij een training/cursus hoort ook een werkboek. In dit werkboek staat de informatie van de cursus en de opdrachten. Wij kunnen de werkboeken voor je maken in je eigen huisstijl.


Flyers, posters en visitekaartjes

Flyers en posters klinken misschien wat ouderwets, maar zeker nog effectief. Een flyer kun je overal achterlaten en een poster kun je overal ophangen. Een visitekaartje is een must om altijd bij je te hebben in je portemonnee als je ergens bent. 


Social Media templates

Om op te vallen op social media kun je gebruik maken van visuals. Door gebruik te maken van visuals en niet alleen maar van foto's val je meer op. De visuals maken wij in je eigen huisstijl. Je kunt ze gebruiken in je story en tijdlijn. Voor beide maken we aparte templates. 


Een greep uit onze gemaakte designs

Wil je iets laten vormgeven?

Staat er hierboven iets niet tussen wat jij graag vormgegeven wilt hebben? No problemo! Wij kunnen je helpen! We bespreken precies wat je wensen zijn en daarna gaan wij aan de slag. Kun jij je focussen op wat anders!