Je hebt een website nodig, maar....

Van die technische rompslomp wil je niets hebben. 

Je wilt gewoon ondernemen en met je klanten bezig zijn

ONTDEK HOE

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Je kunt nog zo zichtbaar zijn op social media en je kanalen kunnen er nog zo goed uit zien, als je klant op je website komt en daarna direct weer weg klikt is het foute boel. Je website kan wel een update gebruiken. Naast dat je website het visitekaartje van je bedrijf is, kan het ook een sales machine zijn en zorgen voor meer omzet. 


Een goede website laten maken is super belangrijk om je business te laten groeien en wij doen het met veel plezier voor je. Belangrijke zaken zijn dat je website SEO-proof is, responsive is op zowel laptop, computer als mobiel en je website is niet voor niets je visitekaartje van je bedrijf, dus het moet design technisch kloppen.

Herken je dit?

  • Je hebt geen idee waar je moet beginnen
  • Je snapt al die technische snufjes niet en hebt ook geen zin om het te snappen
  • Je weet hoe belangrijk een goede website is voor je bedrijf, maar je vind er maar geen tijd voor
  • Je bent expert in wat je doet en wilt dat graag overdragen naar je klant, zodat jouw klant stopt met zoeken en met jou aan de slag gaat
  • Je bent klaar voor een mooie en werkende website/webshop
  • Je wilt meer klanten en meer omzet via je website/webshop krijgen

Met je website wil je graag van je bezoekers klanten maken.

Een goede balans vinden tussen waardevolle content, sales en jouw verhaal is in daarbij cruciaal. Met de juiste content en teksten die SEO technisch zijn geschreven, zodat potentiële klanten jou kunnen vinden. 

De tone of voice is heel belangrijk op je website, wat voor jou misschien logisch en duidelijk lijkt kan dat voor je klant totaal onduidelijk zijn. Je dient goed te weten wie je klant is en wat hij/zij van jou wilt. Door middel van de juiste woorden te gebruiken spreek je je klant aan en ga je in de taal van je klant praten. Door de juiste snaar te raken zorg je ervoor dat klanten bij je gaan kopen. Als je zorgt dat al je content op al je platformen overeenkomt, geeft dat herkenning aan de klant. 

Dit klinkt allemaal niet zo ingewikkeld, maar het maken van goede content is een vak apart en kost veel tijd. Hoe tof is het dat je dit kunt uitbesteden bij ons zodat wij je hierbij gaan helpen?

Wat onze klanten zeggen

''Al ruim een jaar maak ik gebruik van de diensten van Daisy, eigenlijk al sinds mijn 1 op 1 coaching van Francina. Daisy heeft voor mij zoveel werk uit handen genomen op het gebied van mijn website opnieuw inrichten en SEO proof maken tot social media zodat ik me kan focussen op de dingen waar ik wel goed in ben. Toen er financieel meer ruimte kwam in mijn bedrijf heb ik gekozen om zoveel mogelijk uit handen te geven aan Daisy. Daisy denkt altijd mee, is heel erg oplossingsgericht en werkt heel erg snel. Ik kan het echt iedereen aanraden!!''
Dafna Suskind - Mesoloog Amsterdam

''Ik heb Daisy en Francina ingezet om mijn webshop te maken. Het is een enorme taak om dat zelf te doen en ik ben helemaal niet technisch. Ze zijn vanaf het begin betrokken bij het opzetten van mijn fashion label en denken met alles goed mee. Zo heb ik samen met Daisy mijn idee besproken over de webshop en is zij ermee aan de slag gegaan. Het is prettig samenwerken om we daardoor vaak op 1 lijn zitten. 

Arzu Celik - PURA Business Fashion

Vorig jaar heb ik op een event van Francina, Master Your Business Moves, Daisy leren kennen. Daisy viel mij op als iemand die niet op de voorgrond stond, maar zeker in alles aanwezig was. De rechterhand, de duizendpoot, degene die alles in de gaten hield en heel secuur was. Op een ander event heb ik nog meer van haar kwaliteiten mogen zien en haar wat beter leren kennen. Om haar op deze manier mee te maken gaf mij het vertrouwen om haar mijn website te laten maken. Ze weet precies mijn wensen neer te zetten. Mijn website is nog niet helemaal klaar, maar ik ben nu al zo enorm tevreden! Dus tot zover alvast mijn grote dank voor de vlotte en fijne samenwerking, wanneer mijn website klaar is en ik aan de volgende stap toe ben zoek ik je zeker op Daisy!

Marion Straathof - MetMarion

Hoe ziet het proces eruit?

DESIGN

De eerste indruk van je websitebezoeker is belangrijk. Daarom maken we een aansprekend, mooi, creatief en gebruiksvriendelijk  design dat helemaal past bij
jouw bedrijf.


CONTENT

Niet alleen de tekst is belangrijk op je website. Ook foto's en video's moeten spreken. We zorgen ervoor dat de content klopt en maken call-to-actions die jouw websitebezoekers tot actie aanzetten.


RESPONSIVE

Wie jouw websitebezoeker ook is, je website moet responsive zijn voor iedereen. Op zowel een computer, laptop, mobiel en tablet. Wij zorgen ervoor dat jouw website voor iedereen responsive is.


LIVE

Nadat we tussendoor alles hebben doorgesproken is het op een gegeven moment tijd om LIVE te gaan. Zodra we klaar zijn met bouwen en jij hem hebt goedgekeurd gaan we live!Een greep uit door ons gemaakte websites en webshops

Met welke systemen werken wij?

PHOENIX

Phoenix is een CMS systeem waar wij veel zelf en voor klanten mee werken. Dit kunnen wij dan ook voor jou bouwen.

WORDPRESS

Wordpress is een CMS-systeem waar wij veel mee werken. Hier kunnen wij dan ook jouw website in bouwen

WEBSHOP

Wij kunnen jouw webshop in een speciaal webshop systeem bouwen. Zoals Lightspeed, Shopify en Woocommerce. 

Een greep uit door ons gemaakte websites en webshops

Wat doen we voor je?

Gebruiksvriendelijke & Responsive

We maken een gebruiksvriendelijke website voor je bezoekers en voor jezelf. Responsive is op zowel mobiel, tablet & laptop.

Google Setup & SEO

Google Analytics wordt ingesteld, zodat je het aantal bezoekers kunt bijhouden. We zetten de basis voor je op qua SEO. 

Koppeling  

e-mailmarketing

We zorgen ervoor dat je een nieuwsbrief koppeling hebt op je website met een e-mailmarketing systeem.

Correctie besprekingen

Wij gaan je website maken, herschrijven teksten waar nodig en tussendoor bespreken we het resultaat.

We maken ook landingspagina's en salespagina's

Zullen we samen aan de slag?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in en we bespreken (vrijblijvend) de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!